img_1109

Tempeh marineren

Hoe bereid je je tempeh? In principe doe ik vaak maar wat, en gooi ik van alles erbij en hoop ik op het beste! Maar tegenwoordig probeer ik het iets beter bij te houden. Hierdoor kan ik het ook gemakkelijker met jullie delen! De bowl kan je lekker maken met (geroosterde) groenten en bijvoorbeeld met Hüttenkäse!

Onderstaand kan je het recept vinden.

Tempeh Marineren

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Avondeten
Keuken Zanna

Benodigdheden

  • Airfryer of koekenpan
  • Mes
  • Bakje + lepeltje of plastic zakje

Ingrediënten
  

  • 100 gram Tempeh
  • 1 gram Laos (gember poeder)
  • 1 gram Kurkuma
  • 1 theelepel Sojasaus
  • 1 theelepel Ketjap Manis

Instructies
 

  • Snij de tempeh in blokjes
  • Doe de tempeh in een bakje of plastic zakje
  • Voeg de kruiden, sojasaus en ketjap manis toe
  • Schep de tempeh om, of sluit het zakje en schud.
  • Laat het 10 – 15 minuten marineren
  • Bakken maar! Ik doe het of in de koekenpan of in de airfryer
Trefwoord Tempeh

Ik ben niet de beste food-fotograaf/food blogger, maar ik kan wel lekkere dingen maken! Dat telt, toch? 😉 Dus mocht jij het ook maken, vind ik het leuk als je dat met mij deelt!

Tag mij op IG: @zannahofstede

recent posts

Leave a Comment

Recept rating




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.