over

zanna

'normaal doen' is al goeg genoeg om je doel te bereiken!

NOT YOUR TYPICAL DIETICIan

Een diëtist wordt vaak met een negatief beeld geassocieerd. Wat ik je wil laten zien? Dat niet alle diëtisten zijn zoals het geschetste beeld. Ik sta open voor innovaties, nieuwe inzichten, onderzoeken maar zeker ook feedback. Ik volg niet altijd de voorgeschreven standaard regels, maar ik zet deze regels om in een leefbaar proces per persoon.

Mijn naam is Zanna Hofstede, afgestudeerd en gekwalificeerd sportdiëtist. Door een eigen allergie en een prikkelbare darm ben ik een expert in verschillende allergenen en diëten (ook het FODMaP-dieet). Van fitness, dansen, tennis, kunstschaatsen tot nu crossfit, kan ik mij in heel veel sporten ook vinden :)! Kortom, ik ben een manusje van alles en kan mij daardoor goed inleven.

overig

maar niet onbelangrijk

online diëtist

Sinds 2015 heb ik bij Clean Nutrition/Joel Beukers, de gehele coaching mogen opzetten. Hierbij heb ik al super mooie resultaten behaald met klanten. Door deze mooie resultaten, heb ik hiervoor een mooi team mogen bouwen. Daarnaast kan je ook gelijk bij mij aan de slag! 

Dit kan met een sport specifieke hulpvraag, maar ook met een andere hulpvraag met betrekking tot voedselintolerantie of overige ziektebeelden. Benieuwd naar mijn werkwijze? Meer informatie over de online coaching,  kan je vinden bij ‘’Online Dietist’’. Ik help niet iedereen, dus mocht je interesse hebben, stuur dan een bericht naar info@zannahofstede.nl. 

kwaliteit geregistreerd

Om een zo optimale behandeling te garanderen en als bewijs van actuele kennis en ervaring sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is belangrijk omdat een verzekeraar hiernaar vraagt, wanneer je wilt dat het consult vergoed wordt.