over

zanna

'normaal doen' is al
goed genoeg om je
doel te bereiken!

NOT YOUR TYPICAL DIETICIan

Een diëtist wordt vaak met een negatief beeld geassocieerd. Wat ik je wil laten zien? Dat niet alle diëtisten zijn zoals het geschetste beeld. Ik sta open voor innovaties, nieuwe inzichten, onderzoeken maar zeker ook feedback. Ik volg niet altijd de voorgeschreven standaard regels, maar ik zet deze regels om in een leefbaar proces per persoon.

Mijn naam is Zanna Hofstede, afgestudeerd en gekwalificeerd (sport)diëtist. Door een eigen allergie en een prikkelbare darm ben ik een expert in verschillende allergenen en diëten (ook het FODMaP-dieet). Daarnaast heb ik meegedaan aan bodybuild wedstrijden in de Bikini Fitness klasse en sta ik gemiddeld vijf keer per week in de gym te knallen! Kortom, ik ben een manusje van alles en kan mij daardoor goed inleven.

overig

maar niet onbelangrijk

online diëtist

Momenteel werk ik als online diëtist bij Joel Beukers/Clean Nutrition. Bij Joel doe ik de gehele coaching, waarbij ik in samenwerking met de klanten al super mooie resultaten heb behaald. Voor algemene coaching verwijs ik je door naar Joel Beukers/Clean Nutrition. Voor specifieke coaching met betrekking tot voedselintolerantie, overige ziektebeelden of sport specifieke voeding neem ik cliënten aan op hogere uitzondering. Meer informatie over de coaching, zowel online als op locatie in Rotterdam, kan je vinden bij ‘’Online Dietist’’.

koffie?

Naast de gehele coaching kan je bij mij ook gezellig een koffie date inplannen. Meer informatie hierover, kan je vinden bij ‘’Kopje koffie doen’’?

fearless

Je zou het eigenlijk niet verwachten, maar Zanna heb jij dan nog wel tijd over? Naast de coaching heb ik een horeca adviesbureau, FEARLESS, een adviesbureau gericht op de allergenenwetgeving.

kwaliteit geregistreerd

Om een zo optimale behandeling te garanderen en als bewijs van actuele kennis en ervaring sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is belangrijk omdat een verzekeraar hiernaar vraagt, wanneer je wilt dat het consult vergoed wordt.