paasbrood wentelteefjes

Glutenvrije wentelteefjes van paasbrood

Heb je glutenvrije paasbrood over? Of wil je het paasontbijt een andere twist geven met glutenvrije wentelteefjes van paasbrood? Dan is dit jouw receept! Het recept is in samenwerking met Glutenvrij Bakker Leo. Ik bestel hier altijd heel graag mijn glutenvrije brood, en ben super blij dat zij met feestdagen ook dit soort producten hebben! Ook omdat je je dan een stuk ‘normaler’ voelt. Daarnaast vind mijn glutenvolle vriend dit ook lekker :)! Ben je ook lactose-intolerant? Kies dan voor sojadrink ipv halfvolle melk in het recept.

Hoe maken we de glutenvrije wentelteefjes van paasbrood?

paasbrood wentelteefjes

Paasbrood wentelteefjes

Ingrediënten
  

  • 1 scharrelei
  • 100 ml halfvolle melk / sojadrink
  • ½ tl kaneel
  • 3 sneetjes paasstol glutenvrij bakker Leo
  • 10 g ongezouten roomboter
  • frambozen hoeveel je zelf wilt
  • poedersuiker hoeveel je zelf wilt

Instructies
 

  • Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes paasstol door het eimengsel.
  • Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. op laag vuur goudbruin. Keer halverwege.
  • Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met poedersuiker en frambozen
Trefwoord glutenvrij, paasstol, wentelteefjes

Ik ben niet de beste food-fotograaf/food blogger, maar ik kan wel lekkere dingen maken! Dat telt, toch? 😉 Dus mocht jij het ook maken, vind ik het leuk als je dat met mij deelt!

Tag mij op IG: @zannahofstede

Je kan meer recepten vinden, onder het kopje ‘recepten’. Ook heb ik enkele gratis downloads!

recent posts

Leave a Comment

Recept rating




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

falafel bowl glutenvrij gezondglutenvrije pasen