gratis

Downloaden

Wil je ook een gratis maaltijd bouwer?

Heb je recepten ideeën nodig? Of vind je het fijn om zelf een maaltijd samen te stellen? Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw gratis download. 

In het receptenboek vind je mijn favoriete recepten. Alle recepten zijn gluten -en lactosevrij.  De maaltijd bouwer, of bowl builder, kan je zelf een maaltijd samenstellen door uit elke groep een of meerdere producten te kiezen. De bouwer is ideaal als je het lastig vindt om te variëren of wanneer je PDS hebt! Ook is de maaltijd bouwer geheel FODMAP-friendly! 

Onderstaand kan je beide downloads vinden. Veel kook plezier!

Liefs,

Zanna 

Gratis receptenboek

Een maaltijd moet voor mij praktisch en snel klaar zijn, en dan wil ik ook nog lekker een smaakvol eten. Dit wil ik jou ook meegeven, om sneller een maaltijd in elkaar te zetten, dan dat de bezorger bij je op de stoep kan staan. 

Je eten laten bezorgen, kan soms lekker zijn, maar waarom niet een van mijn snelle favorieten maken? Je kan ze vinden in mijn gratis receptenboek! 

 

Gratis maaltijdbouwer

Tijdens het boodschappen doen, weet ik vaak nog niet wat ik ga eten. Ik koop producten welke ik lekker vind, en kies op moment van maken waar ik trek in heb. Daarnaast zorg ik er altijd voor dat ik ook voldoende producten heb staan in mijn voorraadkast, om nog meer te kunnen variëren. 

De variatie is groot, waardoor ik bijna nooit hetzelfde eet. Doordat het variëren tijdens de eliminatie-fase van het FODMAP-dieet lastig wordt ervaren, heb ik een maaltijd bouwer gemaakt. Vanuit elke stap kan je een of meerdere producten kiezen tot een volwaardige maaltijd. De kans dat je meer gaat variëren is daarbij dan ook groter! 

Als je het FODMAP-dieet niet volgt, maar je hebt wel inspiratie nodig om gemakkelijker een lekkere bowl/maaltijd te maken. Dan kan je zeker ook de bouwer downloaden! 

Wie ben ik?

Mijn naam is Zanna Hofstede, afgestudeerd en gekwalificeerd (sport)diëtist. In mijn tienerjaren heb ik enorm gekampt met mijn prikkelbare darm, deze heb ik sinds jaren onder controle en ervaar ik nauwelijks meer klachten. Hierdoor heb ik veel ervaring in verschillende allergenen en diëten (ook het FODMAP-dieet). Ik vind sporten super leuk, daardoor heb ik een aantal jaar geleden meegedaan aan een bodybuild wedstrijden in de Bikini Fitness klasse. Tegenwoordig ben ik meer te vinden bij de crossfit, want ik vind all-round fit zijn een heel fijn gevoel!  Kortom, ik kan mij vaak goed inleven in jouw hulpvraag of waar je tegenaan loopt! 

Het is stom, want een diëtist wordt vaak geassocieerd met een negatief beeld. Wat ik je wil laten zien? Dat niet alle diëtisten zijn zoals het geschetste beeld. Ik sta open voor innovaties, nieuwe inzichten, onderzoeken maar zeker ook feedback. Ik volg niet altijd de voorgeschreven standaard regels, maar ik zet deze regels om in een leefbaar proces per persoon.

We gaan echt samen aan de slag, elk persoon heeft weer andere behoeften!