Vroeger was ik veel meer aan het bakken en dat mis ik wel eens, maar ik geef nu veel meer aandacht aan mijn overige maaltijden. Tegenwoordig kom ik vaak laat thuis, maar wil dan wel lekker en smaakvol eten. Waar ik voorheen niet over hoefde na te denken, sta ik daar nu wel bij stil. Het belangrijkste vind ik dat het snel klaar moet zijn, maar dat het ook praktisch haalbaar is. Voor mijn gevoel is het altijd nog sneller klaar dan dat ik iets laat bezorgen, en eigenlijk heb ik dat ook nog nooit gedaan sinds ik in Rotterdam op mezelf woon.Op Instagram krijg ik vol verbijstering vragen, maar hoe/wie/wat/waar? En eigenlijk, heel simpel, trek ik de koelkast of mijn voorraadkast open en gooi ik wat bij elkaar. Dit fenomeen heb ik niet van een vreemde, mijn mama doet namelijk precies hetzelfde! Je kan je altijd een beetje inbeelden of bepaalde smaken bij elkaar passen en dan is het eigenlijk een kwestie van gewoon doen en hopen op het beste. Ik koop vaak producten, welke ik lekker vind, en dan zie ik vanzelf die week wat ik bij elkaar gooi op het moment dat ik ga koken. De meeste gerechten zijn dan ook klaar binnen 10 – 15 minuten.