gratis

receptenboek

de recepten in dit
e-book zijn allemaal
glutenvrij en voorzien van macro's

Gratis receptenboek

Vroeger was ik veel meer aan het bakken en dat mis ik wel eens, maar ik geef nu veel meer aandacht aan mijn overige maaltijden. Tegenwoordig kom ik vaak laat thuis, maar wil dan wel lekker en smaakvol eten. Waar ik voorheen niet over hoefde na te denken, sta ik daar nu wel bij stil. Het belangrijkste vind ik dat het snel klaar moet zijn, maar dat het ook praktisch haalbaar is. Voor mijn gevoel is het altijd nog sneller klaar dan dat ik iets laat bezorgen, en eigenlijk heb ik dat ook nog nooit gedaan sinds ik in Rotterdam op mezelf woon.

Op Instagram krijg ik vol verbijstering vragen, maar hoe/wie/wat/waar? En eigenlijk, heel simpel, trek ik de koelkast of mijn voorraadkast open en gooi ik wat bij elkaar. Dit fenomeen heb ik niet van een vreemde, mijn mama doet namelijk precies hetzelfde! Je kan je altijd een beetje inbeelden of bepaalde smaken bij elkaar passen en dan is het eigenlijk een kwestie van gewoon doen en hopen op het beste. Ik koop vaak producten, welke ik lekker vind, en dan zie ik vanzelf die week wat ik bij elkaar gooi op het moment dat ik ga koken. De meeste gerechten zijn dan ook klaar binnen 10 – 15 minuten.

NOT YOUR TYPICAL DIETICIan

Mijn naam is Zanna Hofstede, en samen met jou wil ik je sportieve doelen bereiken zonder lastige compromissen te hoeven sluiten. Als sportdiëtist met een passie voor zowel CrossFit als duursporten begrijp ik de uitdagingen waar jij voor staat. Mijn eigen ervaringen met maag-darmklachten en mijn liefde voor sport hebben mij gevormd tot de diëtist die ik vandaag ben.

In 2018 studeerde ik af als sportdiëtist, en in 2023 behaalde ik mijn master in Gezondheidswetenschappen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit stelt me in staat om wetenschappelijk onderbouwde adviezen te geven die jouw prestaties kunnen verbeteren en/of optimaliseren.

Veel mensen associëren een diëtist met een negatief beeld. Wat ik je wil laten zien, is dat niet alle diëtisten volgens dit stereotype werken. Ik sta open voor innovaties, nieuwe inzichten, onderzoeken en zeker ook feedback. In plaats van altijd de standaardregels te volgen, zet ik deze om in een leefbaar duurzaam proces dat op jou is afgestemd.

wil jij een gratis
receptenboek?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en ontvang nu het receptenboek gratis in je mailbox!