gratis

receptenboek

de recepten in dit
e-book zijn allemaal
glutenvrij en voorzien van macro's

Gratis receptenboek

Vroeger was ik veel meer aan het bakken en dat mis ik wel eens, maar ik geef nu veel meer aandacht aan mijn overige maaltijden. Tegenwoordig kom ik vaak laat thuis, maar wil dan wel lekker en smaakvol eten. Waar ik voorheen niet over hoefde na te denken, sta ik daar nu wel bij stil. Het belangrijkste vind ik dat het snel klaar moet zijn, maar dat het ook praktisch haalbaar is. Voor mijn gevoel is het altijd nog sneller klaar dan dat ik iets laat bezorgen, en eigenlijk heb ik dat ook nog nooit gedaan sinds ik in Rotterdam op mezelf woon.

Op Instagram krijg ik vol verbijstering vragen, maar hoe/wie/wat/waar? En eigenlijk, heel simpel, trek ik de koelkast of mijn voorraadkast open en gooi ik wat bij elkaar. Dit fenomeen heb ik niet van een vreemde, mijn mama doet namelijk precies hetzelfde! Je kan je altijd een beetje inbeelden of bepaalde smaken bij elkaar passen en dan is het eigenlijk een kwestie van gewoon doen en hopen op het beste. Ik koop vaak producten, welke ik lekker vind, en dan zie ik vanzelf die week wat ik bij elkaar gooi op het moment dat ik ga koken. De meeste gerechten zijn dan ook klaar binnen 10 – 15 minuten.

NOT YOUR TYPICAL DIETICIan

Een diëtist wordt vaak met een negatief beeld geassocieerd. Wat ik je wil laten zien? Dat niet alle diëtisten zijn zoals het geschetste beeld. Ik sta open voor innovaties, nieuwe inzichten, onderzoeken maar zeker ook feedback. Ik volg niet altijd de voorgeschreven standaard regels, maar ik zet deze regels om in een leefbaar proces per persoon.

Mijn naam is Zanna Hofstede, afgestudeerd en gekwalificeerd (sport)diëtist. Door een eigen allergie en een prikkelbare darm ben ik een expert in verschillende allergenen en diëten (ook het FODMaP-dieet). Daarnaast heb ik meegedaan aan bodybuild wedstrijden in de Bikini Fitness klasse en sta ik gemiddeld vijf keer per week in de gym te knallen! Kortom, ik ben een manusje van alles en kan mij daardoor goed inleven.

wil jij een gratis
receptenboek?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en ontvang nu het receptenboek gratis in je mailbox!