Online

diëtist

wat is je hulpvraag?

aanpak

Met de juiste voeding kan je ziekten voorkomen, sneller herstellen van een intensieve sportsessie en zelfs huidige gezondheidsproblematiek genezen. Het is belangrijk dat jij jouw lichaam voedt met de juiste brandstof, respect hebt voor voeding en voor jouw eigen lichaam. Leer je eigen lichaam kennen, heb geen last meer van bepaalde klachten, herstel snel en word de beste versie van jezelf. 

Voeding kan erg gecompliceerd aanvoelen, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Ik wil je de handvaten aanraken voor je. Jammer genoeg denken tegenwoordig veel niet-professionals (vooral op het internet/social media) te weten wat het beste is voor jouw persoonlijke benodigdheden.

Een ieder heeft een eigen mening, maar wat is de waarheid? 
Het is belangrijk om jezelf af te vragen waar alle informatie vandaan komt. Ik werk evidence based en houd informatie actueel door betrouwbaar onderzoek en wetenschappelijke consensus. Op deze manier wordt de kwaliteit altijd gewaarborgd. 

Wil je met mij samen aan de slag? Dit kan via het persoonlijk voedingsschema.

werkwijze online coaching

Ten alle tijden zullen we werken naar een probleem-oplossend proces. Het is van belang dat het een duurzaam proces is, en dat je er uiteindelijk echt iets aan hebt. 

Je start bij mij altijd met een uitgebreid intake formulier (voedingsschema zonder coaching) of met een intakegesprek via Zoom (voedingsschema’s met coaching). Het intake formulier, bij een voedingsschema zonder coaching, ontvang je direct na aankoop. Ook de link om een afspraak in te plannen krijg je direct in je mail.  Mocht je nog vragen hebben, of ik je kan helpen, mag je mij natuurlijk eerst altijd een bericht sturen. 

Als ik het volledige intake formulier van je heb ontvangen, stuur ik altijd een bevesting met of alles duidelijk is, en wanneer je je voedingsschema kan verwachten. Daarna ga ik lekker voor je aan de slag en ontvang je jouw voedingsschema snel! 🙂

Heb je tussentijds vragen over bijvoorbeeld de adviezen of het ‘voorbeeld’ dagmenu? Je mag mij altijd een mail of een whatsapp bericht sturen. 

Het persoonlijk voedingsschema, en de coaching kan je vinden in de shop.

tarieven

online coaching

e-book's

Verschillende prijzen

Persoonlijk voedingsschema

inclusief of exclusief een maand online coaching

Verschillende prijzen