online

diëtist

online samen van
start gaan

aanpak

Met de juiste voeding kan je ziekten voorkomen, sneller herstellen van een intensieve sportsessie en zelfs huidige gezondheidsproblematiek genezen. Het is belangrijk dat jij jouw lichaam voedt met de juiste brandstof, respect hebt voor voeding en voor jouw eigen lichaam. Leer je eigen lichaam kennen, heb geen last meer van bepaalde klachten, herstel snel en word de beste versie van jezelf. 

Voeding kan erg gecompliceerd aanvoelen, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Ik wil je de handvaten aanraken voor je. Jammer genoeg denken tegenwoordig veel niet-professionals (vooral op het internet/social media) te weten wat het beste is voor jouw persoonlijke benodigdheden.

Een ieder heeft een eigen mening, maar wat is de waarheid? 
Het is belangrijk om jezelf af te vragen waar alle informatie vandaan komt. Ik werk evidence based en houd informatie actueel door betrouwbaar onderzoek en wetenschappelijke consensus. Op deze manier wordt de kwaliteit altijd gewaarborgd. 

werkwijze

Te alle tijden zullen we werken naar een probleem-oplossend proces. In verschillende fasen en gebruikmakend van cognitieve gedragstherapie kunnen we hoe je denkt en je kijk naar voeding beïnvloeden of kunnen we helpen bij jouw speciale voedingsbehoeften. Bij de keuze voor volledige coaching, zullen wij deze voeren via skype. 

Zowel bij het persoonlijke voedingsschema, als de coaching, starten je altijd met een uitgebreid intake formulier. Deze vul je rustig in en wanneer ik deze ontvang, schikken wij bij het coaching-pakket een skype afspraak in. Tijdens het gesprek nemen we nogmaals het intake formulier door, zodat ik het  vooraf opgestelde advies bij kan stellen waar nodig.  

Je krijgt de besproken adviezen met een gepersonaliseerd dagmenu, variatielijsten, extra tips & tricks afhankelijk van je specifieke doel/hulpvraag en eventuele suppletieadviezen per e-mail toegestuurd. 

Heb je tussentijds vragen over bijvoorbeeld de adviezen of het dagmenu? Je mag mij altijd een mail of een whatsapp bericht sturen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Momenteel bied ik geen lange trajecten coaching aan, maar kan je wel een persoonlijk voedingsschema afnemen inclusief een maand coaching. Je start met een uitgebreid intake formulier, waarnaar ik een uitgebreid advies voor je maak. Je krijgt het opgestuurd via de mail. Ook kan je een maand lang onbeperkt vragen stellen. 

tarieven

online coaching

e-book's

Verschillende prijzen

Persoonlijk voedingsschema

inclusief een maand online coaching

€89