Paasbroodjes met ei

Broodje met ei, ook met Pasen!

Altijd een broodje met ei, maar wil je met Pasen een keer iets anders op tafel zetten? Dit is je kans, het is super makkelijk en ziet er super gezellig uit op tafel! In het recept gebruikte ik de verse nieuwe bruine bollen van Bakker Leo.

Je kan eindeloos variëren ook met de broodjes. Voor de niet-glutenvrije mensen, denk aan kaiserbroodjes of Italiaanse bollen, maar je kan ook gewoon normaal brood gebruiken.

Hoe maken we het?

Ingrediënten

  • 2 bruine bollen
  • 2 eieren
  • handje spinazie
  • plakje zalm
  • kruiden om op smaak te brengen (zout, peper, Italiaanse kruiden)

How-to?

  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de broodjes daar op.
  • Snijd met een mes kapjes uit de bovenkant van de broodjes en druk het zachte brood eronder wat in met je vingers.
  • Vul de holletjes met je producten naar keuze (plakje zalm, spinazie) en breek in elk broodje 1 ei.
  • Breng op smaak met zout, peper en eventueel kruiden.
  • ‘Bak’ de broodjes in 15/20 minuten gaar. Kijk even of het ei gestold is ja/nee. Zo niet, dan ietsje langer! 🙂

Tip!

Je kan in principe de broodjes vullen met alles! Denk bijvoorbeeld om extra kaas toe te voegen, dit kan je doen in de laatste 5 minuten of om bijvoorbeeld meer groente te gebruiken!

De post is in samenwerking met Glutenvrij Bakker Leo

Enjoy! Mocht je een ander glutenvrij ontbijt willen met brood? Wat denk je van deze wentelteefjes cheesecake!

Ik ben niet de beste food-fotograaf/food blogger, maar ik kan wel lekkere dingen maken! Dat telt, toch? 😉 Dus mocht jij het ook maken, vind ik het leuk als je dat met mij deelt!

Tag mij op IG: @zannahofstede

recent posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

melkvrij cheesecake