bears with benefits: review

Bears with Benefits: review

De blog is in samenwerking met Bears with Benefits. Een aantal weken geleden mocht ik een aantal producten uitzoeken, om hier een review over te geven. Super leuk vind ik dit :)! In een wereld vol met supplementen en meningen van anderen, is een mening van een deskundige vast fijn om te lezen.

Want wat heb je echt nodig? En hoe zijn deze samenstellingen? Onderstaand bespreek ik 5 van de gekozen supplementen. Bears with Benefits zijn net iets anders als andere supplementen, doordat het allemaal gummie beertjes zijn. Let op, een supplement is altijd een aanvulling op je voeding en mag je voeding dan ook zeker niet vervangen.

Eat Your Super Greens + Vitamin

Greens zijn tegenwoordig populair. Groene groenten bevatten veel voedingsstoffen, zo ook veel vitamines. Hierdoor kan je hier ook veel verschillende B-vitaminen vinden in de gummies. Naast je portie groenten op een dag, kan een supplement je voeding ondersteunen. De Eat Your Super Greens bevat vooral een hoge dosis B12. Eet je plantaardig? Dan kan een hogere dosis je voeding ondersteunen, doordat B12 voornamlijk te vinden is in dierlijke producten. Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Born This Way Youth Vitamin (Collageen + Hyaluron)

Ondanks dat er veel onderzoeken zijn over collageen, en de afname vanaf je 25e levensjaar, mogen er geen claims worden gemaakt met betrekking tot het supplement. Hierbij mag je het niet in een artikel stellen, maar wel dat het mogelijk kan helpen om collageen te suppleren.

Voor de opname van collageen is vitamine C nodig. Gelukkig is vitamine C in de juiste hoeveelheid aanwezig in het supplement. Vitamine C draagt dan ook bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid.

Hey Sunshine Sun Vitamin (Vitamine D)

Als jij het lastig vind om voldoende vitamine D te suppleren in capsule of druppel vorm? Dan zou ik deze zeker aanraden als je deze niet vergeet. Een vitamine D heeft (bijna) iedereen nodig, en is eigenlijk het eerste wat ik iedereen aanraad. In de maanden met de letter R wil je het zeker suppleren, doordat je dan te weinig vitamine D vanuit de zon kan halen. Ben je in de andere maanden alsnog niet voldoende buiten of in de zon? Kies dan ook voor een vitamine D. Vitamine D ondersteunt de instandhouding van normale werking van de spieren en van het immuunsysteem. Ook fijn voor je gemoedstoestand! Goodbye winterdip!

All Clear My Dear Skin

Een combi-supplement ben ik meestal niet zo fan van. Het liefst suppleer je het liefst alles los, zodat je de hoeveelheden van een bepaalde vitamine/mineraal zelf kan bepalen. Echter, de dosering per 2 ligt niet boven de 100% van de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid). Hierdoor kan het een prima toevoeging zijn, als je net een kleine ondersteuning wilt voor je huid. Zink en biotine dragen bij tot het behouden van een normale huid.

Iron Lady Vegan Complex

Een complex voor als je bijvoorbeeld plantaardig eet. Waarom? Dit supplement bevat ijzer, calcium en vitamine B12. Vitamine & mineralen die je voornamelijk vind in dierlijke producten. Ook bevat het vitamine D. Let op, als je bijvoorbeeld voor deze kiest, neem je niet ook nog andere suppletie die hoog is in vitamine D en vitamine B12. De toxische grens van beide (vit. D en B12) ligt hoog, waardoor deze veilig is te suppleren in deze hoeveelheden. Echter, extra hierbovenop is niet nodig. Eet je wel dierlijke producten? Dan is een complex als dit niet nodig.

Conclusie

Waarschijnlijk denk je nu.. Ai, ik combineer zelf best veel supplementen. Als dat zo is, kijk dan eens kritisch naar de achterkant van een supplement voordat je suppleert. Meer is niet altijd beter. Zoek echt expliciet naar wat voor jou werkt, en welke niet en wat je natuurlijk nodig hebt. Een pluspunt van dit merk, vind ik dat de doseringen niet ‘onnodig’ hoog zijn. Vragen? Stel ze gerust. Liefs!

recent posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

glutenvrije pasen