dietist Ridderkerk

Opzoek naar een dietist in regio Ridderkerk / Schiedam?

Wat leuk dat je opzoek bent naar een dietist regio Ridderkerk/Schiedam! Ik ben in 2017 afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in maag -en darmklachten en sport. Inmiddels werk ik al ruim 7 jaar en heb ik al duizenden mensen geholpen met hun voeding!

Een diëtist wordt vaak met een negatief beeld geassocieerd. Ik wil je laten zien dat niet alle diëtisten zijn zoals het geschetste beeld. Ik sta open voor innovaties, nieuwe inzichten, onderzoeken maar zeker ook feedback. Voeding kan complex lijken, maar dat hoeft niet zo te zijn! Ik wil mensen de tools aanreiken die ze nodig hebben. Helaas denken veel niet-professionals, met name op het internet en sociale media, te weten wat het beste is voor iemands individuele behoeften.
Iedereen heeft zijn eigen mening, maar wat is de waarheid? Het is belangrijk om jezelf af te vragen waar informatie vandaan komt. Ik werk volgens evidence-based principes en houdt haar kennis up-to-date door betrouwbaar onderzoek en wetenschappelijke consensus te volgen. Op deze manier waarborg ik altijd de kwaliteit van mijn advies.

Het is geen dieet Ridderkerk Schiedam

Een dieet houd je vaak niet vol. Daarom is onze aanpak gebaseerd op het vinden van ritme en structuur, die voor jou werkt.

1. Bij afvallen of aankomen zal ik je helpen bij het opstellen van een gebalanceerd voedingspatroon dat past bij jouw energiebehoefte en doelstelling. Hierbij zal ik je ook adviseren over welke voedingsmiddelen je het beste kunt kiezen om jouw doel te bereiken.

2. Wanneer je krachttraining doet of spiermassa wilt opbouwen, zal ik je adviseren over de juiste voeding voor spierherstel en -opbouw, en over de optimale timing en hoeveelheid van je maaltijden en snacks. Duursporters kan ik helpen bij het optimaliseren van voeding voor de prestaties en het herstel na de training. Dit omvat de juiste balans van koolhydraten, eiwitten en vetten voor de training, tijdens de training en na de training.

3. Bij maag-darmklachten zal ik je helpen bij het identificeren van mogelijke trigger voedingsmiddelen en je adviseren over de juiste voedingsmiddelen die jouw symptomen kunnen verlichten.

4. Bij het gebruik van supplementen zal ik je adviseren over de veiligheid en effectiviteit van verschillende supplementen, en of ze passen bij jouw individuele behoeften en doelen.

Kortom, mijn aanpak is gebaseerd op persoonlijke aandacht en op maat gemaakte voedingsplannen die passen bij jouw individuele doelen, levensstijl en voorkeuren. Plan nu makkelijk je afspraak in via onderstaande button, en laten we samen aan de slag gaan in Schiedam!

 

Voedingsadvies bij dietistenpraktijk Lisanne Mol Ridderkerk Schiedam

Afspraak maken?

Maak gerust een afspraak.
afspraak

recent posts