Aanbod

Of je nu een sporter bent die zijn sportprestaties wilt verbeteren of dat je gezonder wilt leven.

Of je nu een beginnende sporter bent of al wat ervaring hebt, het optimaliseren van je voeding kan een wereld van verschil maken voor je prestaties. In deze 7-daagse mini-cursus krijg je praktische handvatten die je nodig hebt om je voeding te optimaliseren, ongeacht je niveau.

Iedereen is uniek en heeft ook andere wensen.  Of je nu een sporter bent die zijn prestaties wil optimaliseren, iemand met allergieën of prikkelbare darmsyndroom (PDS), of gewoon iemand die wil leren hoe je gezonder kunt eten – ik ben er om je te helpen!

Geen standaard schema’s, maar een voedingsadvies dat specifiek is afgestemd op jouw unieke hulpvraag. Hoe beter jij het intakeformulier invult, hoe beter ik je kan helpen. 

Ben je op zoek naar 1-1 begeleiding die je helpt om jouw doelen te bereiken? Mijn all-in coaching biedt je de ondersteuning die je nodig hebt! Gedurende drie maanden krijg je maandelijks een persoonlijke call van een uur waarin we samen jouw voortgang en een onderwerp naar keuze bespreken. Bijvoorbeeld het opstellen van een hydratatieplan of het optimaliseren van je voeding rondom training. Dit ligt echt aan waar jouw behoefte ligt! 

NOT YOUR TYPICAL DIETICIan

Mijn naam is Zanna Hofstede, en samen met jou wil ik je sportieve doelen bereiken zonder lastige compromissen te hoeven sluiten. Als sportdiëtist met een passie voor zowel CrossFit als duursporten begrijp ik de uitdagingen waar jij voor staat. Mijn eigen ervaringen met maag-darmklachten en mijn liefde voor sport hebben mij gevormd tot de diëtist die ik vandaag ben.

In 2018 studeerde ik af als sportdiëtist, en in 2023 behaalde ik mijn master in Gezondheidswetenschappen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit stelt me in staat om wetenschappelijk onderbouwde adviezen te geven die jouw prestaties kunnen verbeteren en/of optimaliseren.

Veel mensen associëren een diëtist met een negatief beeld. Wat ik je wil laten zien, is dat niet alle diëtisten volgens dit stereotype werken. Ik sta open voor innovaties, nieuwe inzichten, onderzoeken en zeker ook feedback. In plaats van altijd de standaardregels te volgen, zet ik deze om in een leefbaar duurzaam proces dat op jou is afgestemd. 

Mijn missie

Mijn missie is simpel: jou helpen een gezond en gebalanceerd leven te leiden, ongeacht je sportieve doelen of maag-darmklachten. Ik geloof niet in one-size-fits-all oplossingen. Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch, gericht op wat voor jou werkt en wat haalbaar is in jouw dagelijks leven.

wat kan je verwachten?

Bij mij krijg je geen standaard dieetadvies. Ik vertaal mijn expertise in maag-darmklachten en sportvoeding naar praktische voedingsplannen die zijn afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een CrossFitter bent die op zoek is naar optimale prestaties zonder blessures, of een duursporter die zijn energie wil maximaliseren tijdens lange afstanden, ik sta klaar om je te helpen. Als je een andere sport doet, ben je ook meer dan welkom natuurlijk!