Ga terug
Afdrukken

Glutenvrije breekbrood

Ingrediƫnten

  • 1 breekbrood (glutenvrij, bakker Leo) (vloerbrood op de website)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel oregano, gedroogd of italiaanse kruiden
  • 50 gram tomatentapenade (of meer)
  • 50 gram kaas 30+, geraspt
  • 3 plakjes kipfilet

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius.
  • Snijd het afbakbrood in horizontale en verticale lijnen, zodat er kleine blokjes ontstaan maar zonder helemaal door te snijden.
  • Meng de olijfolie, knoflook, oregano, zout en peper in een kom. Borstel het mengsel over het afbakbrood en zorg ervoor dat de olie en kruiden in de sneden terechtkomen.
  • Scheur de plakjes kipfilet en voeg deze er tussen, net als de kaas en de tapenade.
  • Bak het afbakbrood gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Serveer het breekbrood warm en geniet van de heerlijke smaak van de tomatentapenade en de knapperige textuur van het brood.