Ga terug
granola glutenvrij
Afdrukken

Granola

Ingrediënten

  • 135 gram havermout
  • 80 gram pecannoten of walnoten fijngehakt
  • 120 gram amandelmeel
  • 120 gram zaden & pitten lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten, chiazaad
  • 40 gram geraspte kokosnoot
  • 1 theelepel kaneel
  • 80 ml ahornsiroop
  • 60 ml extra vierge olijfolie
  • 1 zakje vanillesuiker

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Doe de havermout, pecannoten, amandelmeel, zaden & pitten, kokosrasp en kaneel in een grote kom en meng goed. Voeg de ahornsiroop, olie en vanille toe en meng voorzichtig.
  • Verdeel het mengsel over 1/2 bakplaten en spreid gelijkmatig uit.
  • Bak gedurende 15 minuten.
  • Roer het mengsel door en bak nog eens 10-15 minuten of tot de granola goudbruin en knapperig is.
  • Laat afkoelen op de bakplaten.
  • Eetse!