Over Zanna

”Not your typical dietician”

Een diëtist wordt vaak met een negatief beeld geassocieerd. Wat ik je wil laten zien? Dat niet alle diëtisten zijn zoals het geschetste beeld. Ik sta open voor innovaties, nieuwe inzichten, onderzoeken maar zeker ook feedback.

Ik volg niet altijd de voorgeschreven standaard regels, maar ik zet deze regels om in een leefbaar proces per persoon.

Mijn naam is Zanna Hofstede, afgestudeerd en gekwalificeerd (sport)diëtist. Door een eigen allergie ben ik een expert in verschillende allergenen en diëten. Daarnaast heb ik meegedaan aan bodybuildwedstrijden in de Bikini Fitness klasse en sta ik gemiddeld vijf keer per week in de gym te knallen! Kortom, ik ben een manusje van alles en kan mij daardoor goed inleven.

Momenteel begeleid ik mensen op locatie in Rotterdam, maar ik kan je ook online begeleiden. Daarnaast werk ik als online diëtist bij Joel Beukers/Clean Nutrition. Bij Joel doe ik de gehele coaching, waarbij ik in samenwerking met de klanten al super mooie resultaten heb behaald.

Kwaliteitsgeregistreerd

Om een zo optimale behandeling te garanderen en als bewijs van actuele kennis en ervaring sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit is belangrijk omdat een verzekeraar hiernaar vraagt, wanneer je wilt dat het consult vergoed wordt.

‘Normaal doen’ is al goed genoeg om je doel te bereiken!

Contact

Een vraag? Opmerking of wil je een afspraak inplannen? Neem contact met mij op!

Not readable? Change text. captcha txt