diensten

PAKKETTEN

Bij alle trajecten wordt er gestart met een intake formulier. Vanuit het formulier wordt er een huidige analyse gemaakt van de voeding en ontvang je persoonlijk advies en voedingsschema. Mocht ik na het invullen van het intake formulier vragen hebben, dan bel ik je even op. Naast het voedingsschema ontvang je variatielijsten en extra tips & tricks specifiek op jouw hulpvraag of doel.

Om het beste resultaat te bereiken heb ik gekozen voor twee verschillende methodes. Je kan bij mij van start gaan op locatie of online. Bij een diëtist kan je vaak maar maandelijks vragen stellen, maar mij mag je dagelijks een bericht sturen met je vragen. Hierdoor kunnen we vaak ook sneller schakelen waar nodig, en hoef jij ook niet in zorgen te zitten.

TARIEVEN – op locatie

HOE IS DE PRIJS OPGESTELD?

Een consult bestaat uit zowel directe tijd als indirecte tijd.

Directe tijd: wordt het gesprek zelf bedoeld. Hierbij is de tijd, waarin je fysiek aanwezig bent tijdens consultatie.

Indirecte tijd: is de tijd dat nodig is voor- en nawerk (extra uitzoekwerk, het opstellen van het voedingsadvies,een speciaal behandelplan, etc.) Voor sommige problemen is er echter meer uitzoekwerk nodig. Dit verschilt per persoon en klacht. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Vergoeding

Het verschilt per zorgverzekeraar hoe veel je vergoed krijgt. Vergoeding voor dieetadvisering van 3 uur per jaar is in de basisverzekering opgenomen (valt onder dieetvergoedingen). Deze kosten worden wel verrekend met je eigen risico indien die nog niet verbruikt is door andere zorg/medicatie. Sommige aanvullende polissen bij zorgverzekeraars vergoeden extra tijd bij dieetadviezen en dan gaat de begeleiding niet van je eigen risico af.

Je ontvangt en betaalt mijn factuur eerst zelf. Daarna dien je de rekening voor vergoeding in bij jouw zorgverzekeraar. Ik ben ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. 

Hierdoor is het mogelijk de behandeling 60 -100% vergoed te krijgen via jouw zorgverzekeraar voor een diëtistisch consult. 

Aanvullende zorgverzekering

Bij een aanvullende verzekering worden vaak meer uren voor dieetadvisering vergoed. Dit verschilt echter per zorgverzekeraar, raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden. Bij dieetadvisering uit de aanvullende verzekering wordt het eigen risico niet aangesproken.

Indien je op eigen kosten wilt komen, of omdat je geen medische indicatie hebt, zijn dit de tarieven die worden gehanteerd:

Intake/adviesgesprek:                                      60 minuten directe tijd, 45 minuten indirecte tijd   € 105,-
Vervolg gesprek:                                                30 minuten directe tijd, 15 minuten indirecte tijd   € 45,-
Extra werk zoals schema’s, voorbeelden: per 15 minuten                                                                  € 15,-

NO SHOW

Afspraken dienen 24u van te voren worden afgebeld en op vrijdag voor een afspraak voor maandag. Indien de afspraak te laat is afgemeld, of je bent de afspraak vergeten, dan zijn de kosten van de gereserveerde tijd voor eigen rekening. Er zal via e-mail een factuur gestuurd worden.

TARIEVEN – ONLINE COACHING

Onderstaand vind je de pakketten voor de online coaching. Heb je er nog vragen over en/of opmerkingen? Stuur gerust een bericht.

1 maand - online coaching
€ 105 / mnd
- Persoonlijk voedingsplan gericht op jouw doel en wensen
- Variatielijsten
- Diëtistische begeleiding
- Kennis over voeding, verschillende diëten en sport
- 1 maand onbeperkt online coaching via WhatsApp of E-mail
3 maanden - online coaching
€ 90 / mnd
- Persoonlijk voedingsplan gericht op jouw doel en wensen
- Variatielijsten
- Diëtistische begeleiding
- Kennis over voeding, verschillende diëten en sport
- 3 maanden onbeperkt online coaching via WhatsApp of E-mail
6 maanden - online coaching
€ 80 / mnd
- Persoonlijk voedingsplan gericht op jouw doel en wensen
- Variatielijsten
- Diëtistische begeleiding
- Kennis over voeding, verschillende diëten en sport
- 6 maanden onbeperkt online coaching via WhatsApp of E-mail
FODMaP-Traject
€ 240
14 weken
Dit traject is speciaal ontworpen voor personen met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en die graag het FODMaP-dieet willen volgen.
Het dieet bestaat uit een 8 weken eliminatie fase en 5 weken provocatie. Hierbij gaan we de FODMaP-groepen weer testen.
Aan de start van het traject geef ik je alle benodigde informatie om de 8 weken door te kunnen komen met een passend voedingsschema naar jouw wensen. We hebben wekelijks contact via de e-mail of WhatsApp. Daarnaast ben je altijd vrij om vragen te stellen.
 
Contact

Een vraag? Opmerking of wil je een afspraak inplannen? Neem contact met mij op!

Not readable? Change text. captcha txt