Diensten

Met de juiste voeding kan je ziektes voorkomen, sneller genezen na beschadiging door bijvoorbeeld een intense sportsessie en zelfs huidige gezondheidsproblematiek genezen. Het is belangrijk dat jij jouw lichaam voedt met de juiste brandstof, respect hebt voor voeding en voor jouw eigen lichaam. Je kan grenzen veilig verleggen met behulp van de juiste kennis. Overmeester jouw eigen lichaam en werk naar de beste versie van jezelf.

Voeding is een gecompliceerde materie. Tegenwoordig denken veel niet-professionals (vooral op het internet/social media) te weten wat het beste is voor jouw persoonlijke benodigdheden. Een ieder heeft een eigen mening, maar wat is de waarheid?
Het is belangrijk om jezelf af te vragen waar alle informatie vandaan komt. Ik werk evidence based en houd informatie actueel door betrouwbaar onderzoek en wetenschappelijke consensus. Op deze manier wordt de kwaliteit altijd gewaarborgd.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Een diëtist kan meer voor je betekenen, zie voedingsbegeleiding. Mocht je vragen hebben of ik je kan helpen, stuur mij een berichtje met je vraag en/of opmerking!

Let op! 🙂

De titel ‘diëtist’ is wettelijk beschermd. Alleen zorgprofessionals met een diploma ‘diëtist’ van één van de erkende opleidingen mogen deze titel gebruiken en kunnen zich registreren in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Naast de diëtist zijn er ook gewichtsconsulenten en voedingskundigen die voedingsadviezen geven. Het is goed om te weten dat iedereen zich zo mag noemen en dat dit niet garant staat voor een goed advies of behandeling. Vraag altijd naar de opleidingsachtergrond of opleidingsniveau.

Contact

Een vraag? Opmerking of wil je een afspraak inplannen? Neem contact met mij op!

Not readable? Change text. captcha txt