AANPAK

Met de juiste voeding kan je ziektes voorkomen, sneller genezen na beschadiging door bijvoorbeeld een intense sportsessie en zelfs huidige gezondheidsproblematiek genezen. Het is belangrijk dat jij jouw lichaam voedt met de juiste brandstof, respect hebt voor voeding en voor jouw eigen lichaam. Je kan grenzen veilig verleggen met behulp van de juiste kennis. Overmeester jouw eigen lichaam en werk naar de beste versie van jezelf.

Voeding is een gecompliceerde materie. Tegenwoordig denken veel niet-professionals (vooral op het internet/social media) te weten wat het beste is voor jouw persoonlijke benodigdheden. Een ieder heeft een eigen mening, maar wat is de waarheid?
Het is belangrijk om jezelf af te vragen waar alle informatie vandaan komt. Ik werk evidence based en houd informatie actueel door betrouwbaar onderzoek en wetenschappelijke consensus. Op deze manier wordt de kwaliteit altijd gewaarborgd.

WERKWIJZE

Tijdens een diëtistisch consult zullen we werken naar een probleem-oplossend proces. In verschillende fasen en gebruikmakend van cognitieve gedragstherapie kunnen we hoe je denkt en je kijk naar voeding beïnvloeden of kunnen we helpen bij jouw speciale voedingsbehoeften.

Je start met een uitgebreid intakeformulier. Deze vul je thuis rustig in en stuur je terug voordat je het intake consult / advies consult hebt. Het is afhankelijk van welk pakket je kiest, maar beide pak ik ongeveer hetzelfde aan. Meer informatie over de pakketten, kan je vinden bij: DIENSTEN

Tijdens het intakegesprek / adviesgesprek nemen we het intake formulier door om het eventuele advies bij te stellen waar nodig.  Afhankelijk van het doel wordt ook de lichaamssamenstelling gemeten of je maakt van te voren foto’s. Je krijgt de besproken adviezen met een gepersonaliseerd dagmenu, variatielijsten en eventuele suppletieadviezen per e-mail toegestuurd. Deze adviezen bespreken we tijdens het consult.

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we jouw vragen en moeilijkheden en wordt je geadviseerd rondom de effectiviteit in de praktijk. Afhankelijk van het doel wordt ook de lichaamssamenstelling gemeten.

Heb je tussentijds vragen over bijvoorbeeld de adviezen of het dagmenu? Je mag mij altijd een mail of een whatsapp bericht sturen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Een diëtist kan veel voor je betekenen, dit kan zowel online als op locatie. Mocht je vragen hebben of ik je kan helpen, stuur mij een berichtje met je vraag en/of opmerking! Mijn prijzen en de pakketten, welke ik aanbied, kan je vinden bij: DIENSTEN.

Let op! 🙂

De titel ‘diëtist’ is wettelijk beschermd. Alleen zorgprofessionals met een diploma ‘diëtist’ van één van de erkende opleidingen mogen deze titel gebruiken en kunnen zich registreren in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Naast de diëtist zijn er ook gewichtsconsulenten en voedingskundigen die voedingsadviezen geven. Het is goed om te weten dat iedereen zich zo mag noemen en dat dit niet garant staat voor een goed advies of behandeling. Vraag altijd naar de opleidingsachtergrond of opleidingsniveau.

Contact

Een vraag? Opmerking of wil je een afspraak inplannen? Neem contact met mij op!

Not readable? Change text. captcha txt